Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fizetési módok

Fizetési módok

1. Készpénzzel történő fizetés.

Ön akár személyes (Ügyfél szolgálatunkon, vagy postai ) átvétel, vagy akár házhoz szállítás esetében választhatja a termék vételárának és az esetleges szállítási költség kiegyenlítésének módjaként a készpénzes fizetést.

Utánvéttel történő készpénzes fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak készpénzben fizeti meg a termék vételárát, a szállítási költséget.

2. Banki átutalás

Miután leadta megrendelését Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az Ön által a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (Webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután átutalta az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

Előre utalás esetében az termék vételára és az esetleges szállítási díj átutalására Önnek 2 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalja át az összeget, Webáruházunk automatikusan törli a megrendelést.

Kérjük, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írja be a Webáruházunk által a megrendelés visszaigazolásakor küldött e-mailben szereplő azonosítót, és a megrendelő nevét. 

Bankszámlaszám: 13597539-12981704-40110000

3. Online bankkártyás fizetés

Oldalunkon lehetőség van online bankkártyával is fizetni. Rendelés véglegesítése után a rendszer átirányítja az OTP bank honlapjára, ahol egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan kifizetheti rendelésének értékét.